logo


Inloggen:


Gegevens vergeten?

Biogeneric

Is de bovenstaande zin geen Chinees voor u? Dan begrijpt u alvast het basisprincipe van 'biogeneric'.

Het menselijk brein heeft maar een paar brokstukken nodig om letters te herkennen en zinnen te formuleren. CEREC biogeneric werkt op dezelfde manier en vult aan de hand van bestaande structuren automatisch de ontbrekende occlusale gegevens in. Hierbij dient de natuur als voorbeeld en wordt er rekening gehouden met de gebitsmorfologie van de patiënt. Met CEREC biogeneric is een natuurlijke, automatische reconstructie van gebitselementen mogelijk.

CEREC biogeneric: een ontwerpmethode voor alle indicaties.

Niet alleen het biogenerieke ontwerpvoorstel wordt automatisch berekend. Het hele proces gaat als het ware vanzelf deel uitmaken van uw behandeling. En de werkwijze is identiek voor alle indicaties.
(lees verder)

DE BIOGENERIEKE METHODE IN DE CEREC 3D-SOFTWARE
Niet alleen het biogenerieke ontwerpvoorstel wordt automatisch berekend. Het hele proces gaat als het ware vanzelf deel uitmaken van uw behandeling. Een belangrijk voordeel ten opzichte van andere CAD/CAM-restauratiemethoden: De werkwijze is identiek voor alle indicaties. U bent nooit meer veel tijd kwijt met het aanpassen van een standaardelement uit een databank. Met CEREC biogeneric maakt u in iedere klinische situatie snel en gemakkelijk een passende, natuurgetrouwe restauratie.

Bij CEREC biogeneric staat de patiënt centraal.

Voor u staan uw patiënten centraal. Gelukkig kunt u zich bij de occlusale vormgeving nu ook helemaal op hen richten. ( lees verder )

Bij CEREC biogeneric staat de patiënt centraal.

Biogeneric – een wetenschappelijke revolutie

Professor Mehl en professor Blanz, de grondleggers van het biogenerieke principe, hadden de lat meteen al hoog gelegd. Dankzij fundamenteel onderzoek is het hen gelukt om de formule op te stellen voor een genetische blauwdruk van morfologische en occlusale eigenschappen.
(lees verder )

Kuraray Katana Zirconia