logo


Inloggen:


Gegevens vergeten?

CEREC Omnicam

Poedervrij scannen
De CEREC Omnicam is geoptimaliseerd voor het poedervrij scannen van de natuurlijke tandmorfologie en de gingiva. Plaats de camera eenvoudigweg over het relevante gebied en de scan wordt automatisch gestart. De eliminatie van de poedercoating houdt in dat het scanproces gemakkelijker is om aan te leren. Volledige-boog en halfronde-boog scans kunnen nu gemakkelijker en sneller worden uitgevoerd dan ooit tevoren.

Ongeëvenaarde voordelen
Perfecte toegang
De CEREC Omnicam past perfect in de hand van de gebruiker. Dankzij het slanke ontwerp en de compacte camerakop, kunt u de achterste molaren zonder problemen scannen. De afgeronde buitencontouren zorgen voor een gemakkelijk draaiing. Ongeacht of de patiënt rechtop of in een hoek ligt, kunt u de boven- en onderkaak ergonomisch scannen zonder uw natuurlijke werkhouding aan te hoeven passen.

Een naadloos scanproces
De gebruiker beweegt de camerakop eenvoudigweg vlak over de tanden in één enkele, vloeiende beweging. De gegevens worden vervolgens in een 3D model gegenereerd. Het naadloze scanproces levert een indrukwekkende dieptebeeld op. En u kunt de scan op elk gewenst moment onderbreken en hervatten.

Nauwkeurige 3D scans in natuurlijke kleuren
Het is indrukwekkend om het 3D-model in kleur op de monitor weergegeven te zien. De verschillende oppervlakken worden getoond in hun natuurlijke tinten. Deze directe en realistische feedback helpt u uw weg in de mondholte te vinden en stelt u in staat onderscheid te maken tussen amalgaam, goud en composiet. Het biedt een duidelijk klinisch onderscheid tussen gingival en de voorbereidingsmarge.

Effectieve Communicatie met patiënten
De CEREC Omnicam biedt nog een doorslaggevend voordeel: in de patiëntbegeleidingmodus kunt u videoclips opnemen en deze direct aan de patient tonen. De levensechte visualisatie van het gebit en de gingiva helpt u de patiënt te overtuigen van de noodzaak van de behandeling. Hij of zij zal uw voorgestelde behandeling eerder begrijpen en accepteren.

Scannen met de CEREC Bluecam Precisie en gebruiksgemak opnieuw uitgevonden