logo


Inloggen:


Gegevens vergeten?

Disclaimer

PRIVACY VERKLARING
Henry Schein B.V. ("Henry Schein"), hecht veel belang aan uw privacy. Deze Privacy Verklaring beschrijft de werkwijze die Henry Schein hanteert met betrekking tot haar website conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u vragen heeft met betrekking tot deze Privacy Verklaring, kunt u contact opnemen met Henry Schein.

Henry Schein B.V.
Tav. De kwaliteitsmanager
Veluwezoom 16
1327 AG Almere
Telefoon:(+31) 036-5358600
Fax: (+31) 036-5358607
E-mail: info@henryschein.nl

VERZAMELEN EN GEBRUIK VAN INFORMATIE
Henry Schein verzamelt en verwerkt persoonsgegevens die vrijwillig door de bezoeker worden afgegeven bij het registreren of bij deelname aan onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan: uw volledige naam, titel, bedrijf, postadres, emailadres, telefoonnummer, faxnummer, functie, rekeningnummer en informatie over uw bestellingen. Henry Schein gebruikt deze persoonsgegevens voor haar bedrijfsmatige activiteiten, om haar website te verbeteren, voor dienstverlening aan consumenten en om andere producten en diensten beschikbaar te maken voor huidige en toekomstige klanten.

Henry Schein zal de persoonsgegevens niet verstrekken aan derde partijen voor zelfstandig gebruik, tenzij dit conform geldende geheimhoudingsovereenkomsten geschiedt. Henry Schein mag uw persoonsgegevens delen met leveranciers, tussenpersonen of gecontracteerde partijen met betrekking tot de diensten die zij voor Henry Schein uitvoeren of conform contracten met haar leveranciers. Voor zover wettelijk vereist of toegestaan mag Henry Schein persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en verstrekken in verband met onderzoeken naar veiligheid en/of handhaving van de wet. Hetzelfde geldt wanneer moet worden meegewerkt met overheidsinstanties of ter naleving van wettelijke vereisten.

Henry Schein kan uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden gebruiken, zoals het verstrekken van informatie over nieuwe producten en diensten en informatie over aanstaande acties en evenementen. Indien u deze directe marketing niet op prijs stelt, kunt u zich hiervoor afmelden door op de website van Henry Schein in te loggen en uw voorkeuren onder het kopje "Mijn account" te wijzigen of door contact op te nemen met Henry Schein.

HET GEBRUIK VAN 'COOKIES' EN ANDER TECHNOLOGIEËN TER VERKRIJGING VAN INFORMATIE
Naast de persoonsgegevens die vrijwillig zijn prijsgegeven, verzamelt onze server automatisch informatie zoals de domeinnaam of de website die u toegang tot het internet aanbiedt, het 'Internet Protocol' of IP adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden, uw browser type en versie, uw besturingssysteem, de gemiddelde tijd die op de website wordt doorgebracht, de pagina's die zijn bekeken, de informatie waarnaar gezocht is, de toegangstijden en andere relevante statistieken. Henry Schein gebruikt deze informatie om te verzekeren dat onbevoegde gebruikers geen toegang tot de informatie op haar website hebben en om het gebruik van haar website te meten, de website te beheren en te verbeteren.

Henry Schein maakt ook gebruik van "cookies" met als doel het bezoek aan de websites persoonlijker te maken. Cookies zijn stukjes informatie die een website overdraagt aan de geheugenkaart of "hard drive" van de computer van de bezoeker om daar informatie op te slaan. Henry Schein maakt gebruik van cookies om toegang tot de website mogelijk te maken zonder dat de gebruiker wederom zijn gegevens hoeft in te voeren, om verbeteringen aan te brengen en om de website beter op de behoeften van de bezoeker af te stemmen. Henry Schein gebruikt deze informatie tevens om vast te stellen of bezoekers voldoen aan de vereiste criteria om de aangevraagde verzoeken uit te voeren.

De meeste browsers waar bezoekers gebruik van maken bieden de mogelijkheid om de bezoeker te laten controleren of de browser cookies accepteert, weigert, dan wel de bezoeker iedere keer dat er een cookie wordt verzonden hierover te informeren. Indien uw browser de cookies weigert zal het niet mogelijk zijn onze website te bezoeken. Het is te allen tijde mogelijk de cookies die u van Henry Schein hebt gekregen van uw browser te verwijderen.

BEVEILIGING
Henry Schein neemt voorzorgsmaatregelen die commercieel gezien redelijk zijn om de van de bezoekers van haar website verkregen informatie te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang en gebruik. Daarnaast worden de veiligheidsmaatregelen van Henry Schein regelmatig geëvalueerd. Alhoewel het voor geen enkele website mogelijk is om de veiligheid van persoonsgegevens volledig te garanderen zal Henry Schein er alles aan doen om de vereiste beveiligingsmaatregelen toe te passen en de regelmatig te herzien. Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, blijft het uw eigen verantwoordelijkheid om uw inloggegevens en wachtwoorden vertrouwelijk te houden. Henry Schein maakt gebruik van VeriSign ten aanzien van de certificaten voor beveiliging van haar website. Wees u ervan bewust dat deze beveiligingsmaatregelen geen informatie beschermen die niet door de website van Henry Schein is verzameld, zoals informatie die is geleverd door middel van email.

Click to Verify - This site has chosen a VeriSign SSL Certificate to improve Web site security
INFORMATIE OVER SSL-CERTIFICATEN

DOORGIFTE VAN UW PERSOONSGEGEVENS
Voor het verwerken van uw aankoopopdracht worden uw persoonsgegevens doorgegeven aan Henry Schein's moederbedrijf in de Verenigde Staten, Henry Schein, Inc. Henry Schein en Henry Schein, Inc. hebben, op basis van een EU Modelcontract, een overeenkomst voor de doorgifte van persoonsgegevens gesloten waarin is voorzien in adequate bescherming van de persoonsgegevens. 

Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) heeft een vergunning aan Henry Schein verleend waarmee de doorgifte van persoonsgegevens naar Henry Schein, Inc. in de Verenigde Staten wordt toegestaan.


LINKS NAAR ANDER WEBSITES
Deze website kan links naar andere websites bevatten. Deze websites vallen niet onder de reikwijdte van deze Privacy Verklaring en Henry Schein is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de inhoud van deze andere websites. 

VERANDEREN VAN DE PRIVACY VERKLARING
Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de verzameling en de verwerking van uw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze Privacy Verklaring. Henry Schein behoudt zich het recht voor om deze Privacy Verklaring en het hieraan gerelateerde beleid aan te passen door de meest recente versie op haar website weer te geven. Kijkt u alstublieft regelmatig naar deze webpagina voor de meest recente versie.

Dank u wel voor het bezoeken van de website, en voor het nemen van de tijd om deze Privacy Verklaring door te lezen.