logo


Inloggen:


Gegevens vergeten?

De basis voor vertrouwen

CERECBehandelen met CEREC is vandaag de dag stukken eenvoudiger en betrouwbaarder geworden. In een paar seconden tijd een optische afdruk. Eenvoudig dankzij de CEREC 3D-camera. U ziet altijd een 3D preview beelduitsnijding en beschikt over scherpe opnamen met een grote scherptediepte. Of het nu gaat om een vol anatomische kroon, een brug, veneer of een inlaypreparaties, u kunt deze met slechts enkele opnames volledig driedimensionaal vastleggen. Een partiële of volledige tandboog inscannen door met telkens één klik razendsnel verschillende opnamen maken. Deze opnamen worden vervolgens met overlapping achter elkaar gezet. Zo kunt u ook moeilijk te bereiken delen in de mond exact opnemen. Op basis van de driedimensionale afbeelding van de preparatie en de antagonisten kunt u veilig een restauratie maken.

Zorg voor uw patiënten, geen zorgen om de techniek.
Het doel van CEREC AC is optimale integratie in uw behandeling. De nieuwe opname-eenheid heeft een ingebouwde CEREC Bluecam, een krachtige pc en innovatieve software. En er zijn nog meer gebruiksvriendelijke kenmerken. Zo heeft de CEREC AC (optioneel) een onderbrekingsvrije stroomvoorziening en een draadloze verbinding. Hiermee kunt u de opname-eenheid nog flexibeler aanpassen aan uw eigen werkwijze. CEREC AC: voor een ergonomische bediening, hygiënisch werken en een betere comfortabelere behandeling van uw patiënten.
 

Praktijkgerichte integratie van gegevens
U kunt CEREC AC koppelen aan klantgegevens, zodat u gemakkelijker over alle relevante informatie kunt beschikken. U hebt hiervoor alleen een moderne wireless-LAN-verbinding nodig, een cd-romstation of een USB-interface. Op deze manier hebt u alles bij de hand op het juiste moment: tijdens de behandeling.primescan