logo


Inloggen:


Gegevens vergeten?

CEREC Optispray

CEREC Optispray – gemakkelijk, nauwkeurig, hygiënisch
PRECISIE DOOR EEN KEER DRUKKEN.


Gemakkelijk in het gebruik en met perfect resultaat.
Gebruiksvriendelijk, patiëntvriendelijk, resultaatgericht en precies. Met CEREC Optispray geniet u al van de voordelen van CEREC voor de eigenlijke optische afdruk. CEREC Optispray is namelijk een goede aanvulling op het bestaande systeem. Dit betekent nooit meer poederen. CEREC Optispray maakt optische afdrukken gemakkelijker voor tandarts en patiënt, zorgt voor nog exactere opnamen en staat garant voor hygiënisch werken.

De eenvoudige methode voor exacte opnamen

  1. Sproeier aanbrengen
De hygiënische wegwerpsproeiers zijn gemakkelijk te monteren en buigzaam. Bovendien verstoppen ze niet. Met de draaibare sproeierkop kunt u overal bij, zowel in de onder- als bovenkaak.
  2. Schudden
Door te schudden kan het materiaal zich optimaal verdelen, ondanks de kleine dosis. De spray droogt snel en hecht zonder verdere voorbereiding aan de drooggeblazen preparatie.
  3. Sproeien
Door zijn blauwe kleur is CEREC Optispray gemakkelijk te herkennen. Dankzij de goede doseerbaarheid kunt u het heel dun aanbrengen. Het poeder kan zich niet ophopen.
  4. Opnemen
De homogeen en dun aangebrachte CEREC Optispray maakt het tandvlak mat waardoor een betere optische afdruk mogelijk is. Ook de camera vormt een belangrijk onderdeel. Dit levert zeer nauwkeurige opnamen zonder vervormingen op. Voor nog exactere modellen.
  5. Spoelen
Met CEREC Optispray brengt u minder materiaal aan dan met andere coatings. Bovendien is het oplosbaar in water. U kunt het dan ook weer gemakkelijk en snel verwijderen, bijvoorbeeld met SPRAYVIT.Alle voordelen op een rijtje:

Zo gemakkelijk is het
Dankzij CEREC Optispray hoeft u niet meer te werken met een tweecomponentenoplossing van vloeistof en poeder. CEREC Optispray biedt u alles in één. Zonder extra apparatuur of montage. Gewoon sproeien en opnemen. En klaar is de optische afdruk. Bovendien kunt u de buig- en draaibare sproeier heel gemakkelijk in iedere gewenste stand zetten.

Zichtbaar nauwkeurig
De blauwe kleur geeft precies aan waar u al gesproeid hebt. De coating is dunner en homogener dan poeder. Dit zorgt voor een meer gedetailleerde opname van de randen en dus voor een optimale pasvorm van de restauraties.

Aantoonbaar hygiënisch
Nieuwe patiënt, nieuwe sproeier. Hygiënischer kan het bijna niet. De sproeier is zo ontworpen dat hij niet verstopt kan raken. CEREC Optispray is dus altijd meteen klaar voor gebruik.

Dat voelt goed
CEREC Optispray heeft een lichte muntsmaak. Dat is wel zo prettig voor de patiënt. Zo heeft hij niet het gevoel dat hij een medicament in zijn mond heeft. Verder zorgt het gebruiksgemak voor een kortere behandeltijd.