logo


Inloggen:


Gegevens vergeten?

Accessoires IPS e.max

IPS Natural Die-materiaal
Het lichtuithardende materiaal IPS Natural Die (stompmateriaal) simuleert de kleur van het geprepareerde element resp. de geprepareerde stomp. Het biedt zo de optimale basis voor een natuurlijke kleurweergave van de betreffende situatie in de mond bij de verdere verwerking van volledig keramische restauraties.

IPS Object Fix
De firing pastes IPS Object Fix Flow en -Putty hebben een verschillende viscositeit en dienen ter ondersteuning van volledig keramische restauraties tijdens het bakken en kristalliseren. De pasta’s dienen voor het stabiliseren en fixeren van de restauratie op de siliciumnitridepinnen of direct op de keramiekdrager van siliciumnitride. De pasta’s zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen na het bakken ook weer gemakkelijk worden verwijderd.

IPS Contrast Spray Labside
IPS Contrast Spray wordt gebruikt voor het maken van optimale opnamen bij CAD/CAM-restauraties. Het zorgt voor onderlinge aanpassing van de verschillende eigenschappen van het gipsmodel, waardoor een optimale opname resp. een optimale scan mogelijk is.